Denne bloggen oppdateres ikke lenger

Dette er en flytte- og oppussingsblogg som ble skrevet i perioden august 2010 til februar 2012. Bloggen blir ikke lenger oppdatert, men du er hjertelig velkommen til å bla i tidligere innlegg.

Oppdatering september 2013: Bloggen videreføres nå på streta.blogspot.no.

Sider

tirsdag 24. januar 2012

Sove her?

Her er husets lille gjesterom oppunder skråtaket, med to gjestesenger ferdig oppredd i påvente av gjester. Rommet har vært i bruk flere ganger etter at vi flyttet inn, og nestemann som skal overnatte, er en god venn av oss som vi venter besøk av midten av februar. Herlig at det er så lettvint å ta imot et par gjester! (Kommer det flere enn to, tyr vi til sovesofa og madrasser.)

Rommet er i sin helhet malt før vi flyttet inn. Nå sist helg hengte vi opp gardiner og bilder.
Gardinene er bestilt på Wigen i Trondheim. De er dekorert med g-nøkler, noter og fioliner. Mønsteret heter "Dvorak". (Paradoksalt nok henger de her på et soverom, mens det henger gardiner med teksten "Good night" nede på musikkrommet...)

Det er håndheklede sengetepper. Det som ligger på senga til høyre (vises på det øverst bildet) er heklet av farmoren min, og jeg fikk det i julegave da jeg var i 10-11- årsalderen.

Nattlampen er gjenbruk, og bildet over senga er laget av en lokal kunstner.






Inne på rommet står også et skrivebord. Det betyr at rommet også kan brukes som et arbeidsrom, for eksempel når det er tøy som skal repareres. Jeg har god egentlig god lyst til å pusse opp skrivebordet, få på andre farger og andre knotter. 

1 kommentar:

  1. Så koselig det har blitt der! Et par pynteputer eller et pledd i en fin farge hadde kanskje passa?

    SvarSlett