Denne bloggen oppdateres ikke lenger

Dette er en flytte- og oppussingsblogg som ble skrevet i perioden august 2010 til februar 2012. Bloggen blir ikke lenger oppdatert, men du er hjertelig velkommen til å bla i tidligere innlegg.

Oppdatering september 2013: Bloggen videreføres nå på streta.blogspot.no.

Sider

søndag 19. februar 2012

Prosjektoppsummering


Oppussing av dette huset startet før jul i 2010 og pågikk gjennom hele 2011, også etter at vi flyttet inn i juli. Vi har fått oss et moderne, trivelig og varmt hus, tilrettelagt både for aktiviteter og avslapning. Fortsatt framstår ikke alt som "ferdig". Blant annet må vi i gang med å male verandadører og en hel rekke vinduskarmer til våren. Hus og eiendom vil fortsatt kreve mye av vår tid og oppmerksomhet. Men vi sier at prosjektperioden er avsluttet.

Det føles dermed også naturlig å avslutte denne bloggen, som jo primært har vært en flytte- og oppussingsblogg. Jeg har brukt bloggen til å dokumentere framgang og orientere interesserte om hva som foregikk, og også påprakket leserne informasjon om mye annet! Bloggen gjorde at jeg fikk fart på fotografering som hobby igjen. Jeg har virkelig aldri noensinne brukt bilder så kreativt som i denne perioden. Så takk for interessen, og takk for meg!

2 kommentarer:

  1. Det har vært veldig, veldig koselig å følge oppussingen gjennom bloggen din, mamma! Litt synd at det ikke blir like enkelt å følge både prosjektet og hverdagen deres her lenger, men samtidig skjønner jeg godt at det føles riktig å avslutte denne bloggen nå.

    SvarSlett
  2. Hei Kristin, Stretabloggen di er veldig fin, har du eller skal du starte en annen blogg? Hilsen Hilde Kat.

    SvarSlett