Denne bloggen oppdateres ikke lenger

Dette er en flytte- og oppussingsblogg som ble skrevet i perioden august 2010 til februar 2012. Bloggen blir ikke lenger oppdatert, men du er hjertelig velkommen til å bla i tidligere innlegg.

Oppdatering september 2013: Bloggen videreføres nå på streta.blogspot.no.

Sider

mandag 26. desember 2011

Juleorkan

Natt til i dag hadde vi besøk av Dagmar. I følge målingene på Værnes blåste det sterk storm med orkan i kastene rundt oss. Strømmen forsvant før jeg rakk å legge meg i går kveld. Det gjaldt for store områder, og det var plutselig svarte natta rundt oss på alle kanter. Vi er vant til å se lys både fra nabogårdene og fra et boligfelt et stykke unna. Jeg iførte meg kjeledress, tok med lommelykt og gikk en liten tur ut i julenatten for å kjenne på mørket og vinden.

I dag viste det seg at uværet hadde revet ned en takstein fra trønderlåna. Oppe i skogen hadde fire trær blåst over ende over en tursti, og det blir noen timers arbeid for grunneier* å rydde opp i dette.

Dette er bagateller i forhold til de store materielle ødeleggelsene som har oppstått mange steder. Ikke minst på Piren i Trondheim, der det var livsfarlig å oppholde seg i natt.

* (det er vi som er grunneiere)
(Foto: EPS) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar